A apărut noul catalog de la Avon, în care sunt prezentate diverse produse ( cosmetice, parfumuri, haine, genți și altele ). Stând de vorbă la cafea cu o prietenă, aceasta m-a rugat să o ajut să își aleagă produse de machiat și un parfum din broșura Avon.

Răsfoind pliantul, am văzut de exemplu: rimel la prețul de 15 lei; set ( sticlă de 30 mililitri cu apă de parfum, loțiune de corp, 150 mililitri ) la prețul de 27 lei; sticlă de 50 mililitri cu apă de toaletă ( arome de pepene, iasomie, zmeură ) , la prețul de 30 lei; set cu patru produse ( apă de parfum, loțiune de corp. deodorant cu bilă și o sticlă de 9 mililitri cu parfum ) la prețul de 60 lei; set ( rimel pentru volum și contur lichid pentru ochi ) la prețul de 39 lei; fond de ten, la prețul de 37 lei; fard de pleoape ( cutia conține 4 nuanțe ) la prețul de 20 lei; ruj la prețul de 18 lei și altele.

Catalogul Avon îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Avon - ”Crăciunul începe acum cu cele mai bune prețuri” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog