În catalogul magazinului Billa sunt prezentate diverse categorii de produse: mezeluri, carne, răcoritoare, legume, fructe, hrană pentru animale, produse pentru îngrijire personală și altele.

Am văzut în pliantul magazinului Billa: pungă de 6 kilograme cu detergent automat pudră pentru haine, la prețul de 30 lei; ciolan afumat, la prețul de 9,49 lei pe kilogram; cutie de 250 grame cu cașcaval clasic, la prețul de 9,69 lei;pachet de 8 sticle cu iaurt de băut cu fructe, la prețul de 8,79 lei; file de cod gătit pane, la prețul de 3 lei pe 100 de grame; jambon ardelenesc, la prețul de 2,59 lei pe 100 de grame; pungă de 900 grame cu trunchi de merluciu, la prețul de 7,49 lei; pachet ( 2 calupuri de salam țărănesc cu șuncă ) la prețul de 11 lei; cotlet de porc porționat fără os, la prețul de 16,49 lei pe kilogram; carne tocată ( amestec cu carne de vită și porc ) la prețul de 12,49 lei pe kilogram; spată de porc fără os, la prețul de 12 lei pe kilogram; cutie de 500 grame cu bomboane de ciocolată și cremă de alune, la prețul de 20 lei și altele.

Catalogul magazinului Billa îl găsiți aici.
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Billa cu produse alimentare să fie actualizate pentru luna mai 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog