Voi ce mâncare pregătiți astăzi pentru masa de seară? Eu mă gândesc să gătesc o mămăligă pe care o voi servi cu iaurt sau brânză, iar în cuptor voi pregăti carne cu legume și orez. Ca desert m-am gândit la ștrudel cu migdale, pe care l-am văzut gata făcut în catalogul magazinului Billa.

De asemenea am mai văzut în broșură prezentate și alte produse printre care și alimentele de care voi avea nevoie pentru a găti cina, de exemplu: punga de 1 kilogram cu orez, la prețul de 3,39 lei; 1 kilogram de mălai este la prețul de 2,89 lei; telemea de vacă, la prețul de 5,68 lei 200 grame; punga de 450 grame cu amestec de legume, la prețul de 4 lei; ștrudel cu migdale, la prețul de 1,78 lei; carne de porc fără os, la prețul de 17 lei pe kilogram; pulpă de porc fără os, la prețul de 14 lei pe kilogram; piept de pui fără os, la prețul de 16 lei; morcovi, la prețul de 1,19 lei pe kilogram și altele.

Dacă doriți să vedeți și alte produse din catalogul Billa, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Billa - produse alimentare, legume și produse pentru îngrijire să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog