Acum că ți-ai construit o casă, ți-a rămas decât să o amenajezi pe placul tău. Îți dorești ca în fiecare cameră să ai un parchet rezistent, culorile de pe pereți să facă camera mai primitoare. Vrei să ai o bucătărie cu mobilă modernă și o sobă într-un colț de cameră, care să îți amintească de copilărie, iar când vin sărbătorile să le petreci împreună cu cei dragi într-un living modern, plăcut colorat.

Am văzut în catalogul Brico Depot prezentate diverse produse pentru locuință cum ar fi: parchet, vopsea, mobilă de bucătărie, sisteme pentru iluminat, accesorii pentru bucătărie, uși și altele, de exemplu: mobilă de bucătărie ( 3 corpuri inferioare și 3 corpuri superioare cu sertare, pal melaminat este materialul mobilei ) la prețul de 990 lei; hotă ( consum 100 W, bec halogen, 3 viteze ) la prețul de 149 lei; plită încorporabilă cu 4 arzătoare, la prețul de 679 lei; sobă de bucătărie ( dimensiuni 60 x 46 x 80, greutate 41 kilograme, capacitate 110 metri cubi ) la prețul de 459 lei; set de mobilă pentru baie ( lățime 50 centimetri, oglindă cu suport, 2 etajere ) la prețul de 117,25 lei; gresie de interior la prețul de 14,29 lei pe metru pătrat; găleată de 15 litri cu vopsea lavabilă de interior, la prețul de 29,25 lei; parchet laminat cu grosime de 6 milimetri, la prețul de 17,50 lei pe metru pătrat; ușă culisantă din sticlă, la prețul de 149 lei și altele.

Catalogul Brico Depot îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Brico Depot - accesorii, mobilă și unelte pentru locuință să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog