În catalogul magazinului Brico Depot sunt prezentate diverse produse pentru amenajare locuință: brad pentru Crăciun, instalații pentru brad, mobilă pentru baie, faianță, unelte, flori și altele.

Răsfoind catalogul magazinului Brico Depot, am văzut: floare Crăciuniță în ghiveci, la prețul de 7 lei; paravan pentru cadă (sticlă cu grosime de 4 milimetri, profile din aluminiu, pliant ) la prețul de 287 lei; oglindă la prețul de 93,80 lei; aparat pentru tăiat plăci ceramice, la prețul de 38,70 lei; mobilă de bucătărie ( 3 corpuri superioare, 3 corpuri inferioare, 4 sertare ) la prețul de 990 lei; baterie pentru chiuvetă, la prețul de 24,65 lei; parchet laminat ( grosime de 7 milimetri ) la prețul de 19,50 lei pe metru pătrat; radiator pe ulei cu 7 elemenți, la prețul de 119 lei; aerotermă industrială pe gaz, la prețul de 549 lei; instalație de brad ( mărime de 4 metri ) la prețul de 29 lei; brad pentru Crăciun ( înălțime 175-220 centimetri ) la prețul de 69 lei și altele.

Catalogul magazinului Brico Depot se poate vedea mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Brico Depot - brad pentru Crăciun, instalație de pom, sobă, unelte să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog