A apărut noul catalog Carrefour, ce prezinta diverse produse: coșuri cu produse gata ambalate și așezate în coșulețe, haine, produse pentru îngrijire, dulciuri, vase pentru bucătărie, cărți, aparate pentru înfrumusețare, electrocasnice, componente pentru PC și altele.

Răsfoind pliantul Carrefour mi-au atras atenția: coș cadou ( cozonac, cutie cu fursecuri, pungă de 80 grame cu jeleuri de fructe, praline de ciocolată cu lapte și cremă, fursecuri asortate, tabletă de ciocolată cu lapte și cristale de caramel ) la prețul de 89 lei; cutie de 180 grame în formă de brăduț cu praline de ciocolată, la prețul de 13,69 lei; set cadou cu produse pentru bărbați ( gel pentru duș, deodorant cu bilă, șampon ) la prețul de 24,75 lei; set cadou cu produse pentru femei ( cremă de zi, șervețele demachiante, balsam de buze ) la prețul de 29,97 lei; set de 9 piese cu vase pentru gătit ( 4 cratițe cu capace și o tigaie cu capac ) la prețul de 99,90 lei și altele.

Catalogul Carrefour îl puteți vedea aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Carrefour: "Cadouri speciale pentru sărbători de poveste” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog