În catalogul magazinului Carrefour sunt prezentate diverse produse: pește, mere, prăjituri, torturi, legume și altele. Doriți să gătiți mâncarea supă cu carne și legume, dar ati observat că nu aveți toate alimentele în frigider de care aveți nevoie?

Am văzut în pliantul magazinului Carrefour: aripi de pui, la prețul de 11 lei pe kilogram; piept de pui fără os, la prețul de 16 lei pe kilogram; pulpe inferioare de pui, la prețul de 11 lei pe kilogram; jambon fără os din carne de porc, la prețul de 12 lei pe kilogram; ceapă roșie, la prețul de 2 lei pe kilogram; rădăcină de păstârnac, la prețul de 2 lei pe kilogram; cartofi roșii, la prețul de 1,29 lei pe kilogram; punga de 220 grame cu salată crocantă, la prețul de 3,29 lei pe bucată; fasole boabe colorată, la prețul de 3,49 lei pe kilogram; tort de ciocolată, la prețul de 29,90 lei pe kilogram; păstrăv eviscerat, la prețul de 18 lei pe kilogram; mușchi de porc file, la prețul de 16 lei pe kilogram și altele.

Catalogul magazinului Carrefour îl puteți vedea mai jos.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Carrefour - ofertele săptămânii să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog