A fost lansat catalogul magazinului Carrefour, în care sunt prezentate diferite produse atât alimentare cât și produse nealimentare: televizoare, haine, mașini de spălat, mezeluri, carne, detergent automat pentru haine, aragaz, frigidere, brânzeturi, pahare, oale, acumulatori auto și altele.

În catalogul Carrefour am văzut, de exemplu: acumulator de mașină ( model 80 AH ) la prețul de 279 lei; cameră video sport ( filmare HD-720 pixeli, rezistență la apă, accesorii pentru activități sport ) la prețul de 99,90 lei; televizor ( diagonală de 80 centimetri, ecran cu rezoluție de 32 pixeli, tuner CI + ) la prețul de 799 lei; masă pentru călcat, la prețul de 89,90 lei; tigaie la prețul de 19,90 lei; forme de copt, la prețul de 5 lei pe bucată; mașină de tocat, la prețul de 189,90 lei; set de vase cu 30 piese ( 6 farfurii adânci, 6 farfurii întinse, 6 farfurii pentru desert, 6 cești, 6 farfurioare ) la prețul de 119 lei.

Am mai văzut și: caserolă de 170 grame cu jambon din piept de curcan, la prețul de 8,27 lei; salam uscat, la prețul de 11,20 lei; iaurt cu fructe, la prețul de 1,35 lei; cutie de 185 grame cu brânză, la prețul de 2,85 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul Carrefour cu produse alimentare și nealimentare, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Carrefour - produse alimentare, electrocasnice, electronice, haine să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog