În catalogul Carrefour sunt prezentate diferite produse pentru Crăciun: brazi, globulețe, instalații, costume de Moș Crăciun, figurine, decorațiuni și vase pentru masa de Crăciun și altele. Am fost mereu bucuroasă să văd diverse decorațiuni pentru locuință, mai ales când în sezonul de iarnă când sărbătorim Crăciunul.

Răsfoind broșura Carrefour cu produse pentru Crăciun, mi-au atras atenția: brad artificial ( înălțime de 180 centimetri ) la prețul de 300 lei; vârf pentru brad în formă de stea, la prețul de 8 lei; set cu 4 reni, la prețul de 6 lei; instalație în formă de șir ( 180 becuri, 8 funcții, mărime de 9 metri ) la prețul de 17,90 lei; instalație în formă de perdea cu figurine ( 72 de LED-uri ) la prețul de 79,90 lei; costum de Moș Crăciun pentru copii, la prețul de 17,90 lei; costum Crăciuniță, la prețul de 64,90 lei și altele.

Catalogul Carrefour cu decorațiuni pentru Crăciun îl puteți vedea aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Carrefour: ”Sărbători magice” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog