Doriți să vă cumpărați încălțăminte pentru sezonul rece și nu știți de unde? Magazinul Clasikor oferă reduceri de prețuri și transport gratuit ( în campania Black Friday 2016 ) la încălțăminte pentru: copii, femei, bărbați.

Am văzut în catalogul magazinului Clasikor ( comenzi online ): botine pentru femei, la prețul de 200 lei; bocanci îmblăniți pe interior, la prețul de 180 lei; pantofi pentru copii, la prețul de 160 lei; ghete pentru copii, la prețul de 150 lei; cizme pentru copii, la prețul de 160 lei; ghete pentru bărbați, la prețul de 160 lei și altele.

Catalogul de Black Friday 2015 al magazinului Clasikor îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Clasikor - încălțăminte de Black Friday să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog