Magazinul Cora oferă reduceri de prețuri în perioada 15 Noiembrie - 31 Decembrie la produsele de mobilier fabricate în România.  Beneficiați de aceste reduceri dacă vizitați magazinele Cora.

Răsfoind catalogul Cora eu am văzut de exemplu: fotoliu la prețul de 470 lei; canapea de 3 locuri extensibilă, la prețul de 2200 lei; colțar pentru living ( extensibil cu ladă pentru depozitare ) la prețul de 1800 lei; colțar pentru bucătărie ( masă ce se poate extinde, canapea cu 2 lăzi pentru depozitare, 2 scaune ) la prețul de 750 lei; bibliotecă la prețul de 650 lei; pat cu ladă pentru depozitare, la prețul de 650 lei; pantofar la prețul de 270 lei și altele.

Catalogul Cora îl puteți vedea mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Cora - mobiler să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog