Ți-ai propus să îți surprinzi familia cu o masă plină cu mâncăruri pe gustul lor, dar observi că în frigider nu ai produsele de care ai nevoie? În catalogul magazinului Cora am văzut diverse alimente.

Următoarele produse mi-au atras atenția: file de  cod, la prețul de 10 lei pe kilogram; macrou la prețul de 7 lei pe kilogram; icre de hering, la prețul de  20 lei pe kilogram; roșii cherry la prețul de 5,29 lei 500 de grame; ceafă de porc întreagă cu os, la prețul de 13,79 lei pe kilogram; cotlet de porc cu os, la prețul de 13,29 lei pe kilogram; cârnați cu carne de porc, la prețul de 12 lei pe kilogram; pulpă de pui fără os și fără piele, la prețul de 14 lei pe kilogram; salam cu șuncă, la prețul de 1,59 pe 100 de grame; brânză cremoasă, la prețul de 1,97 lei pe 100 grame; măsline la prețul de 1,99 lei pe 100 de grame; ciolan afumat, la prețul de 13,38 lei pe kilogram; borcan de 700 grame cu ardei capia, la prețul de 10,24 lei; ruladă diplomat, la prețul de 2,69 lei pe bucată și altele.

Catalogul magazinului Cora îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Cora - pește, carne, mezeluri, produse de patiserie să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog