Ți-ai propus să gătesti o rețetă de post, dar în frigider nu ai nici unul dintre produsele de care ai nevoie? În catalogul Cora cu alimente sunt prezentate diverse produse de acest tip: pește, legume, fructe și altele.

Deoarece m-am decis ca astăzi să gătesc o rețetă de post, am răsfoit broșura Cora, unde am văzut de exemplu: pește macrou, la prețul de 6 lei pe kilogram; creveți la prețul de 40 lei pe kilogram; file de somon, la prețul de 47 lei pe kilogram; pește hering la prețul de 15 lei pe kilogram; macrou afumat, la prețul de 20 lei pe kilogram; pastramă de macrou afumat, la prețul de 27 lei pe kilogram; păstrăv la prețul de 20 lei pe kilogram; icre de crap, la prețul de 45 lei pe kilogram; punga de 2,5 kilograme cu cartofi albi, la prețul de 4,49 lei; castraveți la prețul de 4 lei pe kilogram; ardei kapia la prețul de 6 lei pe kilogram; fasole boabe, la prețul de 4 lei pe kilogram; lămâi la prețul de 4 lei pe kilogram; salată orientală de post gata preparată, la prețul de 1,09 lei 100 de grame; halva la prețul de 0,83 lei 100 de grame și altele.

De asemenea în catalog mai sunt prezentate și produse care nu sunt pentru mâncărurile de post ( mezeluri, carne, brânză și altele ), produse pentru curățat diverse suprafețe din casă etc.

Catalogul Cora cu produse alimentare îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Cora - produse alimentare pentru rețete de post să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog