În catalogul Decathlon am văzut că sunt prezentate servicii pentru diverse categorii de produse cum ar fi: role, trotinete, patine pentru gheață, schi, snowboard, personalizare sau înscripționare tricouri și altele.


Am văzut prezentate în broșura Decathlon, de exemplu: ascuțirea patinelor pentru gheață, la prețul de 9,90 lei; montare trotinetă, la prețul de 14, 90 lei; ascuțirea și ceruirea schiurilor, la prețul de 29,90 lei; înscripționare pe încălțăminte, la prețul de 12,90 lei; schimbare lanț de bicicletă, la prețul de 9,90 lei; cupă personalizată argintie, la prețul de 18,90 lei și altele.

Catalogul Decathlon cu toate serviciile oferite îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Decathlon - atelier, servicii pentru diverse produse să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog