În catalogul Dedeman sunt prezentate diverse categorii de produse, cum ar fi: materiale și unelte pentru construcții, mobilă pentru locuință, decorațiuni pentru Crăciun, electrocasnice, aparate termice pentru încălzit, accesorii pentru auto și altele. Ce m-a determinat pe mine să răsfoiesc broșura Dedeman? Au fost decorațiunile pentru Crăciun.

Am văzut, de exemplu: brad artificial ( instalație cu LED-uri, diverse mărimi ) la prețul de 299 lei; vârf în formă de stea de pus în brad, la prețul de 7 lei; set cu 24 de globuri, la prețul de 13 lei; coroniță, la prețul de 20 lei; față de masă cu imprimeu, la prețul de 10 lei; set de 3 piese pentru bucătărie ( mănușă, suport termic și prosop ) la prețul de 10 lei și altele.

În catalog mai sunt și alte produse, cum ar fi: anvelope de iarnă pentru mașini, la prețul de 159,90 lei; mobilă de bucătărie ( bancă de colț, masă și 2 tamburele ) la prețul de 500 lei; faianță la prețul de 26,90 lei pe metru pătrat; pătură la prețul de 69 lei; șemineu ( putere de 7 KW, combustibil pe lemne ) la prețul de 439 lei, mașină de tocat cu mai multe funcții ( toacă carne și poate să stoarcă legume și fructe ) la prețul de 339 lei și altele.

Catalogul Dedeman cu toate produsele îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Dedeman - mobilă, electrocasnice, aparate pentru încălzit, decorațiuni pentru Crăciun, anvelope să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog