Dorești să ai o cameră frumos decorată, în care să primești musafiri? Vrei o cameră în care parchetul să fie de culoare stejarului, la geam sa fie o draperie elegantă prinsă de o galerie, pe perete tapet, iar în mijlocul camerei un covor cu o culoare asemănătoare? Cu gândul la o astfel de cameră, am privit în catalogul Diego, unde am văzut prezentate diverse produse și accesorii.


Am văzut de exemplu: covor cu fire inserate manual ( dimensiuni 65 x 135 centimetri ) la prețul de 259,90 lei; tapet pe suport din fibre ne-țesute, la prețul de 80 lei pe rolă; mochetă cu lățimea de 4,5 meri, la prețul de 160 lei; parchet laminat cu grosimea de 10 milimetri, la prețul de 75 lei pe metru pătrat; plintă la prețul de 7,49 lei pe metru linear; draperie la prețul de 14 lei și altele.

Catalogul Diego îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Diego - mochete, parchet, perdele să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog