A apărut catalogul magazinului Diego în care sunt prezentate diverse produse pentru locuință: covoare, parchet, mochete, tapet, perdele, draperii și altele.

Am văzut de exemplu: perdea cu dungi alb și ecru pe material, la prețul de 16 lei pe metru pătrat; draperie la prețul de 25 lei pe metru pătrat; covor ( dimensiuni 80 x 150 centimetri ) la prețul de 219,90 lei pe bucată; tapet la prețul de 80 lei pe rolă; mochetă ( lățime 4-5 metri ) la prețul de 80 lei pe metru pătrat; covor în formă de traversă ( lățime de 67 centimetri ) la prețul de 18,60 lei pe metru linear; parchet laminat ( grosime de 8 milimetri ) la prețul de 23 lei pe metru pătrat; parchet laminat ( grosime 7 milimetri ) la prețul de 19,49 lei pe metru pătrat și altele.

Catalogul magazinului Diego îl puteți vedea mai jos.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Diego - mochete, PVC, parchet, perdele să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog