Dorești să întocmești lista cu produsele pe care le vei oferi cadou de sărbători persoanelor dragi sau soției tale, dar nu ai inspirație? În catalogul Dm Magazin am văzut diverse produse, dintre care vă puteți alege ce vă place.

Am văzut de exemplu: sticla de 750 grame cu spumant de baie, la prețul de 12 lei; trusă de fard pentru pleoape cu 6 culori, la prețul de 28 lei; ruj lichid pentru buze, la prețul de 22 lei; creion de ochi, la prețul de 16 lei; rimel pentru gene, la prețul de 43 lei; oje de unghii, la prețul de 9 lei; sticluță de 50 mililitri cu apă de parfum, la prețul de 85 lei; set ( apă de toaletă, gel de duș, loțiune pentru corp ) la prețul de 47 lei; cremă pentru ochi, la prețul de 17 lei; fixativ pentru păr, la prețul de 12,39 lei; balsam de păr, la prețul de 11,49 lei; săpun lichid cu gălbenele, la prețul de 12,69 lei; sticlă de 200 mililitri cu spray, la prețul de 10,49 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul Dm Magazin, dați click aici.
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Dm Magazin - ”Ne pregătim de Moș Nicolae” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog