Am văzut prezentate în catalogul magazinului Domo diverse categorii de produse, cum ar fi: electrocasnice, electronice, sisteme audio, accesorii pentru birou, componente pentru PC, cărți, aparate pentru îngrijire personală și altele.

Am vazut de exemplu prezentate: aspirator fără sac, la prețul de 529 lei; televizor ( diagonală de 51 centimetri ) la prețul de 577 lei; laptop ( ecran LED de 14.1 inch, procesor Quad Core 1.83 GHz Intel Atom, RAM de 2 GB DDR 3 ) la prețul de 949 lei; telefon ( dual SIM, diagonală de 4 inch, memorie internă de 4 GB ) la prețul de 299 lei; tabletă ( ecran cu diagonală de 7 inch, procesor Quad Core 1.3 GHz, RAM 1 GB, Flash 8 GB, Wi-Fi, sistem de operare Android 5.1 ) la prețul de 299 lei; robot de bucătărie, la prețul de 219 lei și altele.

Catalogul magazinului Domo îl puteți vedea aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Domo - produse electrocasnice, electronice, IT, accesorii pentru bucătărie să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog