Ai nevoie de o rochie elegantă, care să îți pune în evidență formele frumoase ale corpului tău și nu știi de unde să cumperi? Magazinul DyFashion oferă reduceri de prețuri la diverse rochii: pentru ocazii, pentru seară și altele.

De exemplu, am vazut in magazinul online: rochie scurtă de vară ( flori imprimate pe material, croiala fustei este în cloș cu pliuri ) la prețul de 35 lei; rochie de seară ( material din dantelă, tul transparent ) la prețul de 199 lei; rochie de ocazie ( croiala este cu pliuri și are mâneci scurte ) la prețul de 119 lei; rochie lungă pentru seară ( croi simplu, lungime 148 centimetri ) la prețul de 119 lei; rochie ( croială cu inserții de tul, curea de culoare aurie pentru talie ) la prețul de 149 lei; rochie pentru ocazii elegantă ( mânecă scurtă, lungime de 98 centimetri, accesorii cusute la pe rochie în partea de sus ) la prețul de 169 lei și altele.

Catalogul online al magazinului DyFashion îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog DyFashion - haine, genți, rochii, pantofi să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog