Dorești să porți o rochie elegantă pentru o cină romantică sau o rochie pe care să o asortezi cu un set de bijuterii ce te vor face să strălucești? Dacă nu știi ce colier sau brățară ți se potrivește, poti sa cauti în catalogul magazinului eBiju diverse modele de coliere, brățări, inele și altele.

Am văzut în pliantul magazinului Biju, de exemplu: brățară cu formă de spirală și cu pietrii, la prețul de 14 lei; set de 4 cercei, la prețul de 12,50 lei; colier cu mărgele, la prețul de 33 lei; inel de culoare argintie cu pietre, la prețul de 18 lei; set ( colier, cercei, brățară și inel ) la prețul de 48 lei; brățară cu figurină, la prețul de 12,50 lei; lănțișor pentru ochelari, la prețul de 17,50 lei și altele.

Catalogul eBiju îl puteți vedea aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog eBiju - bijuterii, coliere, inele, brățări să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog