Catalogul magazinului online eBucătării oferte și reduceri de Black Friday la toate produsele din categoriile: electrocasnice, electronice, vase pentru gătit, accesorii pentru chiuvetă și feronerie, începând din 1 Noiembrie pană pe data de 30 noiembrie 2016.

Ce produse mi-au atras atenția din catalog: cuptor cu microunde, la prețul de 325 lei; cratiță de inox cu două mânere, la prețul de 142,49 lei; congelator  ( patru rafturi, capacitate de 104 litri, și display LCD ), la prețul de 2143,36 lei; hotă decorativă ( capacitate de absorbție este de 630 metrii cubi pe oră, dimensiune 60 centimetri, 1 motor, carcasă de inox, instalarea se face pe perete ), la prețul de 389,49 lei și alele.

Dacă doriți să vedeți și alte oferte din catalogul de Black Friday al magazinului eBucătării, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog eBucătării - oferte și reduceri de Black Friday să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog