În magazinul Jysk sunt oferte cu ocazia Crăciunului cu reduceri de până la 60 % la diverse categorii de produse: mobilă, textile, scaune, produse pentru îngrijire, aparate de înfrumusețare și altele. Oferta este valabilă în perioada 24 noiembrie -7 decembrie 2016

Ce produse mi-au atras atenția din catalogul magazinului Jysk: etajeră cu 3 rafturi din material de lemn, la prețul de 150 lei; placă de îndreptat părul, la prețul de 40 lei; decorațiune în formă de Moș Crăciun, la prețul de 40 lei; pătură la prețul de 45 lei; set din material lemn masiv lăcuit ( masă și 4 scaune ) la prețul de 550 lei; scaun tip fotoliu pentru masaj, la prețul de 500 lei; pat supraetajat, la prețul de 700 lei; dulap ( 2 oglinzi, 4 uși, 3 sertare, 4 rafturi și 2 bare pentru umerașe ) la prețul de 825 lei; pernă la prețul de 35 lei; canapea extensibilă, la prețul de 550 lei și alte.

Catalogul magazinului Jysk cu oferte de Crăciun îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog JYSK - ”Oferte de Crăciun cu reduceri de până la 60 %” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog