Magazinul Kika a început campania de Black Friday, cu sloganul ” Black Friday Special, sute de produse la prețuri speciale”. Campania se desfășoară în perioada 15 - 30 Noiembrie 2016. În catalogul Kika am văzut prezentate diverse categorii de produse: mobilă, accesorii pentru bucătărie, vase pentru gătit și servit mâncarea, lustre, lenjerii și altele.


Mi-au atras atentie în pliantul Kika cu oferte de Black Friday următoarele produse: bibliotecă pentru camera de zi ( 1 poliță, 2 corpuri suspendate, 2 vitrine suspendate, comodă pentru televizor și sistem de iluminare cu LED încorporat în vitrine ) la prețul de 1.500 lei; colțar ce se poate transforma în pat, la prețul de 1.999 lei; măsuță de cafea, la prețul de 249 lei; set de mobilă pentru hol ( cuier, oglindă, pantofar și un dulap ) la prețul de 700 lei; mobilă pentru dormitor ( pat, 2 noptiere, dulap cu 4 uși rotative ) la prețul de 1.400 lei; set pentru bucătărie ( masă și 2 bănci ) la prețul de 400 lei; set de 4 oale cu capac de sticlă și soluție de curățat, la prețul de 500 lei; covor ( dimensiuni 60 x 115 centimetri ) la prețul de 100 lei; set de lenjerie pentru pat ( cearceaf pentru pat, cearceaf pentru pilotă și 2 huse de pernă ) la prețul de 249 lei și altele.

Catalogul complet Kika cu oferte de Black Friday 2016 îl puteți vedea mai jos.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog KIKA complet - ”Black Friday Special” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog