Te-ai gândit să îți cumperi mobilă nouă pentru casa ta pentru diverse activități în zilele libere? De exemplu, poti să iți pui în practică toată experiența ta de bucătar într-o bucătărie nouă, să inviți prietenii pe la tine pentru a degustă mâncărurile gătite de tine, frumos aranjate într-un living cu mobilă elegantă, iar după atâtea mâncare gătită și vizitatori fericiți, să te retragi în dormitor, să te așezi în patul cu saltea moale alese de tine ?

Am văzut în catalogul Lem's diverse modele de mobilă ( reduceri de până la 50% la toate produsele, începând cu data de 12.10 până pe data de 20.11.2016 ), de exemplu: mobilă pentru living, la prețul de 928 lei; scaun de birou, la prețul de 298 lei; măsuță pe care poți servi cafea, la prețul de 253 lei; mobilă pentru dormitor, la prețul de 1.128 lei; saltea pentru pat ( dimensiuni 90 x 200 x 16 centimetri ), la prețul de 298 lei; mobilă pentru hol, la prețul de 403 lei; mobilă pentru bucătărie, la prețul de 998 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul Lem s cu alte modele de mobilă decât cele descrise de mine, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog LEM'S: ”Reduceri de până la 50% la toate produsele” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog