Doriți să aveți o casă plină de lumini colorate, iar decorațiunile din casă să vă încânte de fiecare dată când le vedeți? Dacă încă nu aveți inspirație ce instalație sau globulețe se potrivesc pentru camera dvs., catalogul magazinului Leroy Merlin prezintă diverse produse.

Ce produse mi-au atras atenția din pliant: globuri decorative din material de plastic, la prețul de 5 lei bucata; ghirlandă decorativă, la prețul de 8 lei bucata; set de 12 globuri, la prețul de 4,82 lei pe set; sanie decorativă din material de lemn, la prețul de 12,90 lei; decorațiune în formă de Moș Crăciun, la prețul de 19,90 lei pe bucată.

Mi-au mai plăcut un set cu 16 globuri din sticlă, la prețul de 13,90 lei pe set; decorațiune de pus în vârful bradului în formă de stea, la prețul de 8 lei pe bucată; căsuțe decorative din metal, la prețul de 34,90 lei pe bucată; brad natural în ghiveci, la prețul de 69,90 lei și altele.

Catalogul magazinului Leroy Merlin îl puteți vedea mai jos. Alte cataloage de la această companie se pot vedea și AICI.
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Leroy Merlin: ”Oferă casei tale magia sărbătorilor de iarnă” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog