În noul catalog al magazinului Lidl sunt prezentate diverse categorii de produse: haine, jucării, aranjamente florale, alimente, mezeluri, pachete cu produse pentru cadouri, decorațiuni pentru Crăciun și altele.

Am văzut în pliantul Lidl diverse produse: calendar în formă de ren, la prețul de 20 lei; jachetă de iarnă pentru copii, la prețul de 80 lei; set de 2 bluze cu guler pentru copii, la prețul de 23 lei; perdea luminoasă cu LED-uri, la prețul de 50 lei; decorațiuni pentru Crăciun din material de lemn, la prețul de 12 lei; set de 24 globuri pentru brad, la prețul de 20 lei; brad artificial ( dimensiune de 180 centimetri ) la prețul de 139 lei; glob de sticlă cu muzică, la prețul de 30 lei; set cu jucării de construit, la prețul de 129 lei.

Am mai vazut si navă de jucărie, la prețul de 70 lei; tablă magnetică pentru desen, la prețul de 50 lei; floare Crăciuniță în ghiveci, la prețul de 12 lei; ciuperci, la prețul de 3,24 lei pe 500 de grame; caserolă de 750 grame cu ceafă de porc cu os, la prețul de 12 lei; borcan de 850 grame cu castraveți murați, la prețul de 3,49 lei; aripi de curcan, la prețul de 8 lei pe kilogram; cârnați cabanos subțire, la prețul de 3,49 lei pe 120 de grame; borcan de 400 mililitri cu maioneză, la prețul de 3,29 lei; pungă de 400 grame cu bomboane tip jeleu, la prețul de 4,29 lei; cremă gel pentru ochii, la prețul de 20 lei; cremă pentru mâini, la prețul de 20 lei și altele.

Catalogul magazinului Lidl îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Lidl - jucării, decorațiuni pentru Crăciun, haine, alimente să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog