Surprinde-i pe cei dragi de sărbători cu o masă plină cu mâncare delicioasă, preparată din produse bine alese.

În catalogul Lidl sunt diverse produse, cum ar fi: pungă de 760 grame cu mix de legume, la prețul de 7 lei; borcan de 200 mililitri cu sos de muștar, la prețul de 3,49 lei; borcan de 135 grame cu sos de hrean, la prețul de 4,49 lei; pastă din măsline cu capere și anșoa, la prețul de 7 lei; punga de 150 grame cu brânză și trufe, la prețul de 12 lei;  miere de salcâm cu fagure, la prețul de 30 lei; cutia cu 15 bucăți de batoane cu pește, la prețul de 5,49 lei; pește crap, la prețul de 20 lei pe kilogram; carne tocată de vită și porc, la prețul de 7,49 lei; aparat multifuncțional pentru gătit, la prețul de 1300 lei; set de forme pentru prăjituri, la prețul de 25 lei și altele.

În catalog mai puteți vedea și alte produse, de exemplu: haine pentru copii, jucării, unelte, accesorii pentru decorat și altele.

Catalogul Lidl îl puteți vedea aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Lidl - ”Pentru că dăruiești, meriți să fii surprins” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog