Mă bucur de fiecare dată când privesc decorațiunile pentru Crăciun. Anul acesta îmi voi cumpăra și alte modele. Răsfoind catalogul Metro am văzut prezentate diverse produse pentru sărbătorile de Crăciun ( brad artificial, globulețe, ghirlande și altele ).


Decorațiunile care mi-au plăcut și sunt prezentate în broșura Metro: figurină în formă de sanie luminată cu leduri ( dimensiuni 185 x 100 centimetri ), la prețul de 859 lei; decorațiune în formă de ren luminat cu leduri, la prețul de 699 lei; figurină 3 D ( om de zăpadă, dimensiuni 200 x 100 centimetri ) pentru exterior, la prețul de 1499 lei; brad artificial cu conuri ( înălțime 180 centimetri, 758 de ramuri, suport din metal ) la prețul de 179,90 lei; coroniță decorată, la prețul de 34,99 lei; cutie cu 126 de globuri, la prețul de 99,90 lei; perdea luminoasă cu țurțuri pentru decorat locuința pe exterior ( lungime 4,8 metri, 100 LED-uri, cablu din cauciuc ) la prețul de 89,99 lei și altele.

Catalogul Metro cu decorațiuni pentru Crăciun îl puteti vedea mai jos.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro - decorațiuni pentru Crăciun să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog