În catalogul Metro sunt prezentate diverse categorii de produse, cum ar fi: jucării de pluș, accesorii pentru bucătărie, electrocasnice, electronice, ustensile pentru gătit, aparate pentru înfrumusețare, accesorii pentru auto și altele. Răsfoind broșura Metro am văzut diverse produse, dintre care pot alege pentru cadourile de sărbători.

Am văzut de exemplu prezentate: jucărie de pluș în formă de leu, la prețul de 159,90 lei; fotoliu de pluș în formă de girafă, la prețul de 80 lei; păpușă la prețul de 159,90 lei; set format din 3 tigăi din material ceramică, la prețul de 70 lei; set format din 5 boluri de sticlă cu capac, la prețul de 10 lei; anvelope de iarnă, la prețul de 239,90 lei; ștergător auto, la prețul de 5 lei; acumulator pentru auto ( baterie ) la prețul de 169,90 lei; ladă frigorifică ( volum 190 litri, panou de control) la prețul de 599 lei; mașină de tocat, la prețul de 300 lei; televizor ( diagonală 101 centimetri, tuner digital, USB media player ) la prețul de 800 lei și altele.

Catalogul Metro îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro - jucării pentru copii, electronice, electrocasnice să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog