Îți dorești să cumperi produse, alimente și mezeluri din care să pregătești un prânz pentru cei dragi și nu știi unde le găsești?

Am văzut în catalogul Metro prezentate produse pentru sezonul rece, de exemplu: pachet 4 cutii de conserve 800 grame fiecare cu ton întreg în ulei de măsline, la prețul de 21,03 lei; pungă de 2,5 kilograme cu mere roșii, la prețul de 6,29 lei; plasa de 2 kilograme cu lămâi, la prețul de 8 lei; pulpe inferioare de curcan, la prețul de 6,79 lei pe kilogram; conservă de 400 grame cu file de somon afumat, la prețul de 55 lei; pungă de 300 grame cu crochete de vegetale, la prețul de 5,65 lei; sticla de 1000 grame cu bulion de roșii, la prețul de 4,34 lei; cutie vidată de 200 grame cu măsline negre, la prețul de 2,89 lei; pachet cu 4 pliculețe de 100 grame fiecare cu drojdie uscată, la prețul de 19,36 lei; pachet pentru curățenie ( spray de mobilă, sticlă de 750 mililitri cu soluție pentru curățat podelele ) la prețul de 20,09 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți și alte produse prezentate din catalogul Metro, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro - ”Oferte diversificate pentru sezonul rece” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog