A apărut noul catalog de la Metro în care sunt prezentate diverse categorii de produse: seturi pentru cadouri, mezeluri, carne, produse pentru îngrijire personală, decorațiuni pentru masa de Crăciun, mâncăruri gata gătite; lactate; legume; ingrediente pentru prăjituri și altele.

Răsfoind pliantul magazinului Metro am văzut: blat de tort cu vanilie și cacao, la prețul de 5,61 lei pe bucată; cutie de 500 grame cu zahăr brun, la prețul de 5,92 lei; punga de 400 grame cu pișcot-uri, la prețul de 4,69 lei; cârnați groși umpluți cu carne de porc, la prețul de 11,75 lei pe kilogram; borcan de 1600 grame cu foi de varză murată, la prețul de 11,19 lei; file de crap, la prețul de 30 lei pe kilogram; punga de 200 grame cu baby spanac, la prețul de 6,29 lei; pastramă cu carne de oaie, la prețul de 32,89 lei pe kilogram; jumări la prețul de 11,49 lei pe 250 grame; set ( gel de duș, deodorant, șampon ) la prețul de 20,34 lei; suport cu 3 platouri etajate pentru prăjituri ( material de porțelan ) la prețul de 33 lei; set cu 4 huse de scaun pentru sărbătorile de Crăciun, la prețul de 26 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul Metro dați click aici.
PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro: ”Oferte în haine de sărbătoare” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog