Dorești să gătești o supă cu carne și nu știi ce sortiment de carne să alegi? În catalogul Metro sunt prezentate de exemplu: antricot de vită, la prețul de 46 lei pe kilogram; mușchi de vită, la prețul de 79,98 lei pe kilogram; vrăbioară de vită, la prețul de 28 lei pe kilogram; pulpă de mânzat fără os și degresată, la prețul de 24 lei pe kilogram; rasol de vită cu os tăiată, la prețul de 15,49 lei pe kilogram.

Am mai vazut produse precum ceafă de mânzat fără os, la prețul de 24 lei pe kilogram; cotlet de berbecuț, la prețul de 40 lei pe kilogram; pulpă de miel fără os, la prețul de 50 lei pe kilogram; pulpă inferioară de curcan, la prețul de 13 lei pe kilogram și altele.


Catalogul magazinului Metro cu sortimente din carne îl puteți vedea mai jos.

PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Metro - selecție din sortimente de carne să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog