Dacă lucrezi toată ziua pe calculator, uneori îți dorești ca spațiul de lucru să fie cât mai util, să ai o mobilă încăpătoare unde să depozitezi toate documentele și hârtiile. In acest caz, vrei ca toate cablurile să nu mai fie înșirate la vedere, iar în timp ce stai în fața calculatorului atâtea ore, să te simți relaxat, pe un scaun confortabil. Acest gen de produse le-am văzut prezentate în catalogul Mobexpert, de exemplu: scaune pentru birou, mobilier, accesorii pentru birou și altele.


Am văzut prezentate în broșura Mobexpert, de exemplu: set de accesorii ( mapă, caiet, suport pentru carnețel, suport pentru pixuri ) la prețul de 1.475 lei; scaun pentru birou ( se reglează după înălțime cu ajutorul unui sistem, spătar ajustabil ) la prețul de 1.293 lei; etajeră din metal cu 6  rafturi pe care putem așeza dosarele, la prețul de 484 lei; birou din material pal melaminat, la prețul de 221 lei, suport pentru cabluri ( se așează pe podea, în acest suport se pot ascunde diverse cabluri ) la prețul de 256 lei și altele.

Catalogul Mobexpert cu toate produsele prezentate îl puteți vedea aiciPS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Mobexpert - mobilă pentru birou să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog