Dorești să îți faci copilul să zâmbească și să aibă o zi frumoasă, oferă-i un cadou pe placul său. Dacă nu ai idee de unde să cumperi jucării sau haine pentru copii, în catalogul Noriel sunt prezentate diverse categorii de produse, cum ar fi: mașinuțe, figurine, Lego, jucării de construit, jucării interactive, jocuri educative, puzzle, plastilină și olărit, jucării de pluș și altele.

În magazinul Noriel am văzut de exemplu: excavatorul de plastilină, la prețul de 59,90 lei; "computer" de jucarie în formă de țestoasă ( cu melodii de karaoke ) la prețul de 199,90 lei; dronă pentru copii ( acumulator, telecomandă, sistem de mișcare în 4 direcții ) la prețul de 169,90 lei; mașină de pompieri cu furtun și lumini, la prețul de 29,90 lei; excavator cu lumini și sunete, la prețul de 29,90 lei; tanc cu telecomandă, la prețul de 49,90 lei; elicopter cu telecomandă, la prețul de 59,90 lei; tren (lumini, aburi, fum și cu stație ) la prețul de 69,90 lei; parcare cu mașinuțe, la prețul de 79,90 lei; hanorac pentru copii, la prețul de 27,90 lei; pulover la prețul de 39,90 lei; jachetă pentru copii, la prețul de 30,90 lei și altele.

Catalogul magazinului Noriel îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Noriel - jucării și haine pentru copii să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog