Așteptam cu nerăbdare noul catalog Oriflame, din care doresc îmi cumpăr diverse produse pentru machiaj și accesoriile cu care îmi voi completa ținuta mea, pentru sărbătorile de Crăciun.

Răsfoind broșura Oriflame, am văzut diverse produse prezentate, de exemplu: colier lung cu pietre, la prețul de 45 lei; portofel tip geantă cu lanț pentru umăr, la prețul de 90 lei; gel pentru coafat, la prețul de 10 lei; sticluță de 50 mililitri cu apă de toaletă ( arome lemn de santal, petale de iasomie, mandarină ) la prețul de 50 lei; ruj strălucitor la aplicare, la prețul de 16 lei; fard de pleoape lichid, la prețul de 20 lei; rimel de volum pentru gene, la prețul de 15 lei; ojă rezistentă, la prețul de 15 lei; trusă cu 8 nuanțe de farduri pentru pleoape, la prețul de 33 lei; fond de ten, la prețul de 13 lei și altele.

Catalogul Oriflame îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Oriflame - produse cosmetice, accesorii, parfumuri, genți, produse pentru îngrijire să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog