Magazinul Originals a început campania de Black Friday 2016, sub sloganul ”Jocurile Black Friday”, în care sunt prezentate peste 1500 de produse la reducere ( adidași, haine, genți, ceasuri, ghete și altele ).

Am văzut, de exemplu: trening de bărbați, la prețul de 170 lei; tricou la prețul de 80 lei; pantofi de bărbați la prețul de 299 lei; geacă cu glugă, la prețul de 177 lei; adidas în formă de gheată pentru bărbați, la prețul de 356 lei; mănuși la prețul de 22 lei; fular la prețul de 91 lei; teniși tip gheată pentru femei, la prețul de 328 lei; colanți la prețul de 97 lei; pantaloni sport, la prețul de 92 lei; hanorac pentru femei, la prețul de 160 lei; bluză la prețul de 100 lei; pantaloni scurți pentru bărbați, la prețul de 67 lei; jachetă pentru femei, la prețul de 164 lei; cizme la prețul de 203 lei; geacă pentru copii, la prețul de 67 lei; șapcă la prețul de 68 lei; geantă sport, la prețul de 128 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul magazinului Originals, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Originals: ”Jocurile Black Friday” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog