În catalogul Penny Market am văzut prezentate diverse produse ( televizoare, produse pentru curățat diverse suprafețe de prin casă, accesorii pentru baie, produse pentru îngrijire, alimente, legume și fructe ) cu reduceri și oferte de prețuri, din data de 2 Noiembrie până pe data de 8 Noiembrie 2016. M-am gândit să profit și eu de această ocazie, să îmi mai cumpăr unele alimente și produse pentru îngrijire.

Am văzut prezentate în broșura Penny Market, de exemplu: televizor ( ecran cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, tuner digital DVB) la prețul de 930 lei; halat pentru baie ( în diverse culori și dimensiuni ) la prețul de 45 lei; mop cu mâner extensibil, la prețul de 13 lei; cutie de 16 bucăți cu detergent capsule, la prețul de 17,95 lei; conservă de 300 grame cu carne presată de pasăre sau porc, la prețul de 2,09 lei; borcan de 300 grame cu zacuscă de vinete, la prețul de 2,19 lei; borcan de 680 grame cu sfeclă roșie tăiată rondele, la prețul de 2,55 lei; 200 grame de salam uscat, la prețul de 5,69 lei; caserolă vidată de 500 grame cu cârnați picanți, la prețul de 8,49 lei și altele.

Dacă dorești să vezi și alte produse prezentate în catalogul Penny Market, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Penny Market - alimente, electronice, produse pentru îngrijire, legume, fructe, accesorii pentru baie să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog