În catalogul Penny Market sunt prezentate diverse categorii de produse, cum ar fi: figurine de ciocolată, prăjituri, jucării, decorațiuni, fructe, legume, carne, pește, preparate din carne, lactate, dulciuri, produse pentru îngrijire, oale pentru gătit și altele.

Am văzut în pliantul magazinului Penny Market: ceaun emailat, la prețul de 17 lei; punga de 100 grame cu cafea măcinată, la prețul de 4,45 lei; cutie de 125 grame cu bomboane praline cu caramel, la prețul de 6 lei; sticlă de 1 litru cu bulion, la prețul de 3,79 lei; cașcaval la prețul de 11 lei pe 500 de grame; caserolă de 500 grame cu cârnați din carne de porc, la prețul de 8 lei; punga de 800 grame cu aluat foietaj, la prețul de 4 lei; roșii cherry la prețul de 2,49 lei pe 250 de grame; banane la prețul de 3,49 lei pe kilogram.

De asemenea, am mai văzut și: set cu 33 de bucăți ( decorațiuni pentru bradul de Crăciun ) la prețul de 20 lei; jucărie în formă de hamster ( accesorii incluse ) la prețul de 40 lei; cutie de 200 grame cu prăjituri asortate, la prețul de 5 lei; bomboane de pom, la prețul de 4,49 lei; televizor ( diagonală de 59 centimetri, rezoluție ecran 1366 x 768 pixeli, tuner digital ) la prețul de 600 lei și altele.

Catalogul magazinului Penny Market se poate vedea mai jos.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Penny Market: ”Lucrurile mici devin gusturi mari” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog