Am descoperit în catalogul Penny Market diverse produse, cum ar fi: sistem de iluminat locuința pentru sărbători, electronice, electrocasnice, alimente, mezeluri, decorațiuni pentru Crăciun și altele.

Ce produse mi-au atras atenția din broșura Penny Market: cutie de 150 grame de caramele cu unt, la prețul de 6 lei; borcan de 350 grame cu miere de salcâm cu fagure, la prețul de 19 lei; plasă de 500 grame cu lămâi, la prețul de 2,19 lei; cartofi roșii, la prețul de 6,49 lei pe kilogram; pește hamsie, la prețul de 2,59 lei pe 500 grame; pungă de 500 grame cu zmeură, la prețul de 9 lei; caserolă de 500 grame cu carne tocată de porc, la prețul de 6,29 lei; caserolă vidată de 650 grame cu ceafă de porc fără os, la prețul de 12,59 lei; brad artificial, la prețul de 20 lei; set de globuri, la prețul de 15 lei; instalație cu 100 de becuri, la prețul de 10 lei; figurină luminoasă de pus în geam, la prețul de 18 lei și altele.

Catalogul Penny Market îl puteți vedea aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Penny Market - produse alimentare, fructe și legume, decorațiuni pentru Crăciun și brad artificial să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog