Gătim o mâncare delicioasă și caldă, care să ne ajute să uităm de zilele cu vreme rece? Dacă nu aveți produsele necesare pentru o astfel de rețetă, haideți să răsfoim împreună catalogul magazinului Penny Market.

În broșura Penny Market am văzut prezentate diverse produse, cum ar fi de exemplu: cartofi albi, la prețul de 6 lei pe kilogram; fasole albă boabe, la prețul de 4,49 lei pe kilogram; pungă de 500 grame cu pește șprot, la prețul de 2,29 lei; rola de 500 grame cu cașcaval, la prețul de 11,49 lei; cutia de 500 grame cu amestec de carne tocată, la prețul de 6,49 lei; caserolă de 500 grame cu carne de mânzat tăiată cubulețe, la prețul de 12,59 lei; piept de pui cu os și piele, la prețul de 10,99 lei; cutia de 500 grame cu cârnați preparați din carne de porc, la prețul de 8 lei; punga de 1 kilogram cu făină albă, la prețul de 2,29 lei și altele.

În broșură mai sunt prezentate și alte produse, de exemplu: hrană umedă pentru pisici, la prețul de 1,59 lei; cornulețe cu cremă gata făcute, la prețul de 3 lei; cutie de 700 grame cu soluție calgon pentru mașina de spălat, la prețul de 15,45 lei; maieu pentru femei, la prețul de 8 lei, televizor cu diagonală de 81 centimetri, la prețul de 700 lei și altele.

Catalogul magazinului Penny Market îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Penny Market - produse alimentare, produse de panificație, textile, electronice, mezeluri, legume să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog