Dorești să-i faci un cadou copilului tău de Moș Nicolae? Dar încă nu te-ai hotărât ce ai putea să-i cumperi? În catalogul magazinului Pepco sunt prezentate diverse categorii de produse: jucării, haine, lenjerii de pat cu desene imprimate și altele.

Răsfoind pliantul magazinului Pepco, am văzut de exemplu: set cu 3 prosoape ( cu diverse personaje din desene animate imprimate ) la prețul de 15 lei; mașinuță teleghidată, la prețul de 30 lei; stație feroviară de jucărie, la prețul de 80 lei; jucărie de pluș în formă de unicorn, la prețul de 30 lei; mașinuță de jucărie cu trusă de unelte, la prețul de 40 lei; set ( mașinuță de pompieri, 2 figurine și o cască de pompier ) la prețul de 50 lei; bluză pentru băieți cu imprimeu pe material, la prețul de 15 lei; rochiță pentru fete ( aplicații decorative la baza gâtului ) la prețul de 30 lei; pisică de jucărie și cu cușcă pentru transport, la prețul de 15 lei; cămașă cu cravată pentru băieți, la prețul de 25 lei și altele.

Catalogul magazinului Pepco îl puteți vedea aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Pepco - ”Magia cadourilor de sărbători” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog