Ce spuneți de o dimineață petrecută împreună cu soțul sau soția, într-o casă frumos decorată ? Ai vrea ca dormitorul să aibă un pat pe care este așezată o pernă moale, iar cuvertura să transforme camera intr-una mai elegantă?

Doresti să ai cutii decorative pe noptieră, iar la geam o draperie frumos colorată? Ai vrea ca în bucătărie să te aștepte soțul sau soția cu cafe, să o serviți împreună cu prăjituri în diverse forme, pe terasă, doar tu și el?

Daca vrei toate acestea, sunt multe surse de inspiratie. De exemplu, rasfoind catalogul Pepco am văzut prezentate diverse produse cum ar fi: perne, cuverturi pentru pat, articole din ceramică pentru micul de jun și altele, de exemplu: pătură cu material din micro fibră, la prețul de 20 lei; pernă de pus la uși sau ferestre, la prețul de 10 lei; față de pernă, la prețul de 8 lei; decorațiune luminoasă în formă de stea care se aplică pe perete, la prețul de 30 lei; cutie decorativă cu imprimeuri, la prețul de 20 lei; draperie ( material cu imprimeuri în formă de steluțe ) la prețul de 30 lei; cuvertură de pus pe pat ( material cu model ) la prețul de 60 lei; globuri luminoase ( în interiorul fiecărui glob este un led care se încarcă de la baterie ) la prețul de 20 lei 10 bucăți; termos pentru cafea sau ceai ( materialul este din metal, capacitate de 500 mililitri ) la prețul de 20 lei; articole din ceramică, la prețul de 5 lei; ștampile pentru prăjituri cu diverse forme, la prețul de 10 lei 3 bucăți; tavă pentru brioșe, la prețul de 15 lei și altele.

Catalogul Pepco îl vedeți dacă dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Pepco - ”Ofertele toamnei pentru interiorul casei tale ” să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog