A apărut catalogul Praktiker, în care sunt prezentate diverse tipuri de produse cum ar fi: mobilă pentru locuință, unelte pentru grădină și unelte pentru auto, aparate pentru încălzirea locuinței, materiale pentru construcții și altele.

Am văzut prezentate de exemplu: mobilă pentru dormitor ( compus din pat, două noptiere și un dulap ) la prețul de 599,90 lei; aragaz ( 4 arzătoare și sistem de siguranță pentru cuptor ) la prețul de 579,90 lei; cablu luminat cu LED-uri, la prețul de 5,49 lei; ușă pentru interior, la prețul de 137 lei; parchet laminat cu grosime de 7 milimetri, la prețul de 19,90 lei pe metru pătrat; boiler cu combustibil pe lemn ( capacitate 80 litri, putere 2 KW ) la prețul de 1099 lei; țiglă metalică, la prețul de 15,79 lei pe metru pătrat; pachet ( compus din găleată de 15 litri cu vopsea lavabilă și o sticlă de 3 litri cu amorsă ) la prețul de 73 lei; ferăstrău electric ( cu putere de 1800 W și lamă cu lungimea de 35 centimetri ) la prețul de 169,90 lei și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul Praktiker, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Praktiker - diverse produse pentru casă și grădină să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog