A apărut noul catalog al magazinului Profi, în care sunt prezentate diferite produse: ciocolată, alimente, mezeluri, carne și altele. Dorești să îți faci cumpărăturile pentru sfârșitul de săptămână și nu știi ce trebuie să cumperi?

Am văzut în pliantul magazinului Profi: carne de porc pentru gătit, la prețul de 11,79 lei pe kilogram; set cu figurine de ciocolată asortate, la prețul de 6 lei; kaizer afumat, la prețul de 2,59 lei pe 100 de grame; ceafă de porc fără os, la prețul de 16,79 lei pe kilogram; crenvuști din piept de pui, la prețul de 2,19 lei pe 100 de grame; pulpă de pui superioară, la prețul de 9,79 lei pe kilogram; parizer țărănesc cu carne de porc, la prețul de 1,49 lei pe 100 de grame; sticla de 1 litru cu ulei de floarea soarelui, la prețul de 6 lei; punga de 1 kilogram cu făină de tip 000, la prețul de 2,39 lei; borcanul de 430 grame cu castraveți în oțet, la prețul de 4,59 lei; pungă de 200 grame cu bomboane de ciocolată, la prețul de 12 lei; pachet ( ciocolată și o jucărie ) la prețul de 28 lei; punga de 300 grame cu cafea măcinată, la prețul de 8 lei; caserolă de 1 kilogram cu ciuperci, la prețul de 7 lei; clementine la prețul de 3,49 lei pe kilogram și altele.

Dacă doriți să vedeți catalogul magazinului Profi, dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog PROFI - figurine de ciocolată, carne, mezeluri, fructe să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog