În noul catalog al magazinului Real sunt prezentate oferte la diverse categorii de produse: alimente, mezeluri, haine, IT, electronice, electrocasnice și altele.

Am văzut în pliantul Real diverse sortimente de alimente: carne tocată de porc, la prețul de 10 lei pe kilogram; spată de porc fără os, la prețul de 13 lei pe kilogram; macrou congelat la prețul de 8 lei pe kilogram; pungă de 1 kilogram cu fasole verde, la prețul de 7,39 lei; rolă de 400 grame cu cașcaval afumat, la prețul de 12,49 lei; pachet de 400 grame cu foi pentru plăcintă, la prețul de 5 lei; pungă de 1 kilogram cu făină pentru cozonac, la prețul de 2,49 lei; pachet de 6 pliculețe cu praf de copt, la prețul de 0,79 lei și altele.

În categoria de produse nealimentare am văzut: pungă de 13 kilograme cu detergent pentru haine, la prețul de 90 lei; jachetă cu glugă pentru bărbați, la prețul de 150 lei; palton cu guler simplu pentru femei, la prețul de 190 lei; pantaloni din material de blug pentru femei, la prețul de 70 lei; mixer vertical, la prețul de 200 lei; televizor ( rezoluție HD, diagonală de 81 centimetri, tuner digital DVB-C ) la prețul de 799,00 lei; telefon mobil la prețul de 499,00 lei și altele.

Catalogul Real cu oferte speciale îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Real - alimente, mezeluri, haine, IT, electronice, electrocasnice și altele să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog