În catalogul Selgros sunt prezentate diverse produse, cum ar fi de exemplu: jucării, brazi și decorațiuni pentru sărbători, articole textile cu imprimeuri pentru Crăciun, tacâmuri și servicii de servit preparatele gătite ( farfurii, platouri, pahare ) pentru masa festivă de sărbători și altele. Răsfoind pliantul, m-am gândit să profit și eu de această ocazie și să cumpăr câteva produse pe care le voi oferi cadou.

Am văzut de exemplu: set de 30 piese pentru servit mâncarea pe ele ( 6 farfurii întinse, 6 farfurii adânci, 6 farfurii pentru desert, 6 căni și 6 farfurii mai mici ) la prețul de 100 lei; set de 24 piese cu tacâmuri, la prețul de 139,90 lei; diverse modele de felicitări pentru sărbători, la prețul de 0,98 lei; cutie pentru cadou, la prețul de 3,98 lei; cărți pentru copii, la prețul de 10 lei pe bucată; jucărie în formă de căsuță  pentru păpuși, la prețul de 129,90 lei; set de 12 piese cu jucării pentru copii ( mănuși, coroniță, agrafe, baghetă, geantă, cercei, colier și altele ) la prețul de 65 lei; păpușă Elsa îmbrăcată cu mantie magică, la prețul de 114,90 lei; rochie cu glugă de crăciuniță, la prețul de 60 lei; costum de Moș Crăciun ( format din 5 piese ) la prețul de 60 lei; instalație cu LED-uri, la prețul de 45 lei; set cu 8  globuri, la prețul de 7 lei și altele.

Catalogul Selgros cu toate produsele pentru Crăciun îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Selgros : ”Cadouri și jucării” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog