Selgros a anunțat campania de Black Friday 2016 cu sloganul ” Start reduceri ! ”. Campania este desfășurată în două runde:

- prima rundă este în perioada 11 Noiembrie - 24 Noiembrie 2016 cu oferte la categoriile de produse: ustensile pentru gătit, electrocasnice, accesorii auto, articole pentru sport, haine, încălțăminte, articole pentru voiaj și altele.


- runda a doua este în perioada 25 Noiembrie - 1 Decembrie 2016, cu reduceri de prețuri la diverse categorii de produse: electrocasnice, electronice, IT și multimedia.

În prima rundă cu oferte de Black Friday, am văzut prezentate în broșură Selgros, diverse produse, de exemplu: masă pentru laptop, la prețul de 39,98 lei; scaun de birou, la prețul de 299,90 lei; set din 10 piese cu oale pentru gătit ( o cratiță cu capac, 3 oale cu capac, o caserolă și o tigaie ) la prețul de 259,90 lei; oală de lapte, la prețul de 52 lei; mașină de tocat, la prețul de 45 lei; scaun de copii pentru mașină, la prețul de 219,30 lei; bandă pentru alergat, la prețul de 1279,90 lei; tricou pentru femei, la prețul de 30 lei; ghete sport de bărbați, la prețul de 149,90 lei; set cu o pilotă și 2 perne, la prețul de 199 lei și altele.

Catalogul cu prima rundă cu reduceri de prețuri din campania Black Friday 2016 oferită de Selgros, îl puteți vedea mai jos.


PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Selgros - ”Start reduceri de Black Friday” să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog