Magazinului Tech Star cu comenzi online a început campania de Black Friday 2016 în care oferă reduceri de până la 72 %  la diverse produse ( camere video auto, camere video sport, video proiectoare, testere de mașini și altele ). Această ofertă mi-a atras atenția și am decis să văd ce produse sunt la ei în catalog.

Am văzut de exemplu: ochelari realitate virtuală, la prețul de 99,90 lei; telecomandă cu joystick ( sistem de operare Android și IOS )  pentru telefoane, la prețul de 99 lei; cameră video sport ( display 2,0 ” , HD, card microSD, zoom 10 X, se poate folosi și sub apă la 30 metri adâncime, rezoluție 720 pixeli ) la prețul de 169,90 lei; GPS pentru mașină ( display de 4,3 ”, procesor dual Core 800 Mhz, RAM 128, sistem de operare Windows ) la prețul de 199 lei; parasolar pentru GPS, la prețul de 29,90 lei; cablu adaptor de mașină cu 20 de pini ( pentru testere diagnoză auto ) la prețul de 35 lei; media player cu sistem de operare Android, pentru televizor ( procesor Quad-Core 1,5 GHz, WIFI cu canal dublu, memorie RAM 1 GB DDR3 ) la prețul de 198 lei; card de memorie Micro SD de 16 GB, la prețul de 59,90 lei și altele.

Catalogul magazinului Tech Star îl puteți vedea dacă dați click aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalog Tech Star - Black Friday cu reduceri de până la 72 % la diverse produse să fie actualizate pentru luna martie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog