A început campania de Black Friday la magazinul Miss Grey, care oferă reduceri de până la 40% la diverse modele de rochii. Dorești să îți pregătești garderoba pentru sărbători, dar nu știi ce rochie să îți cumperi?


În catalogul magazinului Miss Grey am văzut, de exemplu: rochie elegantă ( material din dantelă brodată și paiete aplicate pe dantelă ) la prețul de 295,20 lei; rochie pentru ocazii ( material din catifea neagră și cu aplicație din dantelă semi-transparentă în partea de sus ) la prețul de 203,15 lei; rochie de seară lungă ( confecționată din voal fin ) la prețul de 409 lei; rochie de zi ( material elastic, 2 șiruri de nasturi aurii aplicați pe partea de sus a rochiei ) la prețul de 161,40 lei și altele.

Catalogul magazinului Miss Grey cu oferte de Black Friday îl găsiți aici.PS: Este posibil ca link-ul sau link-urile către catalog / cataloage sau magazine online, oferte sau reduceri din prezentul articol Catalogul Miss Grey cu oferte de Black Friday la rochii să fie actualizate pentru luna februarie 2018. În caz contrar, căutați cele mai noi cataloage ale respectivei companii dând click mai jos pe categoria cu numele companiei. Acest catalog și articol sunt publicate în mod gratuit, fără a primi de la compania promovată o renumerație sau alte foloase materiale.

.
Trimite catalogul și prietenilor tăi :

Cauta catalog